Kris Pratts /Chris Pratt/, Zvaigņu Lorda lomas izpildītājs “Galaktikas Sargi”, izteicās par galveno kļūdu, kuru pieļāva DC kinovisuma autori. Pēc viņa domām, Warner Bros. vajadzēja sākumā veidot solo filmas par varoņiem un tikai pēc tam klajā laist kino lentes kā “Pašnāvnieku vienība”
Patiesībā man ļoti patīk Warner Bros. filmas. Tās tiešām ir pārsteidzošas un es tās nekritizēšu. Bet, droši vien, tā bija kļūda parādīt tik daudz personāžu “Pašnāvnieku vienībā”. Desmit minūtēs mums izstāstījā, kāpēc mums vispār nevajadzētu būt vienalga, kas notiek ar varoņiem. Tā vietā būtu nofilmējuši triloģiju par katru no viņiem un mūs pārliecinātu, ka mums rūp šo personāžu likteņi.
Kriss Pratts
Kā uzskata Pratts, tieši šāda pieeja arī kļuva par veiksmes atslēgu Marvel filmu visumam.
Marvel savu visumu audzēja lēni un spēcīgi. “Atriebējus” nesāka filmēt pirms visa pārējā. Sākumā uzstaisījā “Dzels cilvēku” un pārliecinājās, ka tas strādā. Pēc tam bija otrā daļa un trešā, tad “Kapteinis Amerika” un vēl “Tors”. Viņi izdarīja tā, lai visiem sagribētos vēl filmas par šiem personāžiem un vien pēc tam parādījās “Atriebēji”.
Kriss Pratts
Tas viss pateicoties Marvel Studio “galvai” Kevinam Feidžam /Kevin Feige/, režisoriem un saprotama lieta, man – Zvaigžņu Lorda lomā.Kriss Pratts
Hārlija Kvīna mans mīļākais tēls veiksmi viņai nākamajās filmās
Vai arī filmai varētu tieši pretēji veikties vēl sliktāk, jo individuālajās filmās varoņi tikt attēloti labāk nekā kopfilmā.