StarCraft II drīzumā Free-to-Play

Blizzard paziņojis, ka populārā stratēģijas spēle StarCraft II 14. novembrī kļūs pieejama bez maksas.

Pagājušā BlizzCon laikā Blizzard pārsteidz savus fanus ar paziņojumu, ka viena no pasaules populārākajām stratēģijas spēlēm StarCraft II turpmāk bus spēlējama bezmaksas.

Jaunajiem bezmaksas spēlētajiem būs pieejama visa pirmā kampaņa Wings of Liberty. Par pārējām kampaņām Heart of the Swarm, Legacy of the Void, un Nova Covert Ops būs jāmaksā. Par laimi tiešsaistes spēle ir pilnībā pieejama ieskaitot visas papildinājumu vienības un rangu spēli. Diemžēl, lai gan kooperatīvā spēle ir pieejama, Co-op Kamandieru līmeņi tiks ierobežoti līdz piektajam līmenim, atskaitot varoņiem: Raynor, Kerrigan un Artanis.

Viennozīmīgi iesaku iepazīties ar šo spēli, ja vēl tas nav izdarīts.

Avots: http://us.battle.net/sc2/en/blog/21173629/starcraft-ii-going-free-to-play-explained-11-3-2017

Dīvānu kritiķi

1. Cik spēcīgam jābūt kompim, lai šo spēlētu??

2. It kā ne pārāk jaudīgam, spēle galīgi nav pirmā svaiguma.

3. Jūū par šito pagājšnedēļ jau uzzināju. jau nokačāju utt :smiley: Baigi patīk starcraft

4. ar kartupeli nepalaidīsi, bet pieslēdz ķirbīti un jaudas vajadzētu pietikt

5. Man pat ow iet diezgan labā kvalitātē, tad vajadzētu arī šim aiziet

6. meh. Man 70% no spēlēm neiet tik vie tāpēc, ka man ir netradicionāla operētajsistēmas orientācija :D
    steam_spelees

7. Ak tu izvurtili, saprasu butu ios, taču šis vispār…

Pat divas speles ar VR… vienigas, kas ar ir?

8. kuras nāk defoltā katram steam lietotajam un kuras nevar izmest no bibliotekas… xD VR sucks dude!

9. Mja… pat neesmu pamanijis…

Turpini sarunu animeforums.lv

Dalībnieki